Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі встановлюватимуть тренажерні майданчики

Аварійні гойдалки – у минулому. У Дніпрі продовжуються ремонти дитячих та спортивних майданчиків. Також на прохання містян, які надходили до міського голови Дніпра Бориса Філатова, розпочнуть встановлювати тренажерні комплекси. Нові майданчики з’являться у різних районах міста.

На очах пані Людмили виросло не одне покоління цього двора. Жінка виростила тут свого сина і зараз залюбки бавиться із сусідськими дітьми.

Людмила, мешканка вул. Марії Лисиченко,3: «Тут був тренажерний маленький майданчик. Його спиляли, готуючись уже до нового тренажерного майданчика. Бачите, там труби, там були поперечина та гойдалка. А тут було футбольне поле, де виріс мій син. І Кирило теж хоче грати у футбол».

Старі гойдалки та тренажери відпрацювали своє. Малеча, яка нині тут зростає, потребує сучасного простору. Жителі 3 та 5 будинків по вулиці Марії Лисиченко звернулися до депутата та побували на прийомі у мера Дніпра. На їх прохання зробити тренажерний майданчик — відгукнулися.

Тетяна, мешканка вул. Марії Лисиченко,5: «У 2021 році я побачила в інтернеті, що наша вулиця потрапила до списку тих вулиць, де все це будуватиметься, і ми з надією чекали. Але, на жаль, розпочалася війна. Усе зупинилося. Ми дякуємо Борису Альбертовичу за те, що він все ж таки, незважаючи на цей складний час, нам допомагає».

Напередодні тут вже оновили дитячий майданчик. Замінили аварійні елементи та поклали гумове покриття.

Кристина Мец, представниця підрядної організації: «Переваги цього покриття в тому, що воно пропускає вологу. Тобто не затримуються дощові опади. Вони проходять через саме гумове покриття, потім через щебневу основу і вже доходять до ґрунту. І воно є безпечним. В тому випадку, якщо дитинка падає, то не збиває коліна».

На черзі – встановлення тренажерів.

Олександр Чуб, директор КП «Розвиток територій міста»: «Зустріч пройшла дуже добре. Мешканцям сподобалося, як зараз виглядає дитяче обладнання. Також ми обговорювали, що на цій дилянці є комунікації, тепломережі, електричні мережі. За допомогою планування на мапі визначили ділянку, де воно буде облаштовано, щоб не заважало комунікаціям».

У Дніпрі вже відремонтували 34 майданчики. Цьогоріч у планах оновити ще понад 70. Також встановлять 5 нових тренажерних комплектів.

Читайте також: У Дніпрі у парку ім. Шевченко триває ремонт сходів