Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі волонтери подарували безхатькам будинок

Волонтери у Дніпрі купили безхатькам будинок. Менше ніж за добу вдалося зібрати 100 тисяч гривень на придбання домівки для безпритульної сімейної пари. Лариса і Андрій Непарадні багато років жили на вулицях міста. Тепер у них буде власний дах над головою.

Дніпрянин Андрій Непорада втратив свідомість, коли почув, що волонтери подарували будинок! Віднині чоловік з хворою подругою більше не безхатьки.

Лариса Непорада: «Була трикімнатна квартира моєї мами. А покійниця записала замість дочки на племінників і квартира зникла. Я паралізована. І ось чоловік на собі майже, на ковдрі ось так витягував».

Та залишившись без даху над головою, пара не втратила кохання і віру один в одного.

Андрій Непарада: «Вона моя душа, цим усе сказано. Вона — мій справжній будинок, навіть на вулиці, навіть коли довкола немає людей. Вона моя людина».

Кошти на 6 соток і будиночок волонтери назбирали у рекордний строк — за добу. Розповідають, гроші давали небайдужі люди з різних країн світу.

Марія Соколенко, волонтерка: «Дуже багато людей. Писали мені всі блогери, робили репости, писали з-за кордону — з Польщі, з Америки, люди з усього світу трохи допомагали. Вони реально ночують на вулиці. Що чоловік мотає дружину в харчову плівку, щоб зберегти тепло, я, почувши це, відразу одяглася, поїхала».

Андрій підробляє вантажником. Чоловік мріє зробити ремонт у власному будинку і навіть стати батьком.

Андрій Непорада: «Тут буде дитяча. Сподіваюся, Бог дасть дітей».

А ще волонтери купили Ларисі інвалідну коляску і планують допомогти новоселам з продуктами та теплими речами. Бо попереду зима.

Читайте також: За фактом ворожих обстрілів Дніпропетровщини і поранення дитини прокуратура розпочала розслідування