Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відзначили найактивніших викладачів міста

Свято у космічному просторі Дніпра. Місцевих освітян відзначили за працьовитість та творчий підхід до роботи. Зараз, коли навчання вже тривалий час проходить дистанційно, праця викладачів зазнала суттєвих змін. Проте, педагоги знаходять нові підходи, аби якнайкраще навчати маленьких українців. 

Центр «Освітня траєкторія» організував свято «Feedback to teacher». Привітали найактивніших вчителів нашого міста. Нагородили представників двох галузей — мистецтво та технології.

Нікіфорова Тетяна, директорка центру «Освітня траєкторія» ДМР: «Хочемо привітати наших найактивніших, творчих вчителів та педагогів. Це люди, які не тільки працюють з дітьми. Вони і самі реалізують свою творчість і передають нашим воїнам, нашим захисникам».

Свято влаштували в Планетарії Noosphere міста Дніпро.

Ольга Омелян, вчителька: «Мені дуже приємно опинитися тут, в Ноосфері, в новому, сучасному інтерактивному палаці творчості».

Окрім привітання, на цьому заході презентували новий проєкт «Нові обрії STEAM-освіти».

Нікіфорова Тетяна, директорка центру «Освітня траєкторія» ДМР: «Саме тут вчителі і мистецької, і технологічної галузі будуть робити творчі проєкти — учні разом з планетарієм — де будуть показувати, що у нас Дніпро не тільки форпост, а це є космічна столиця України».

Читайте також: «Ми виграли цю справу»: Філатов повідомив про рішення суду, що позбавляє Коломойського монополії на аеропорт Дніпра