Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відзначили День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування

19 березня — професійне свято працівників житлово-комунальної сфери. Свято, започатковане майже 30 років тому, відзначають щороку. Комунальникам ми завдячуємо за світло, тепло та воду. Попри війну, вони продовжують сумлінно виконувати свою роботу. Напередодні свята у Дніпрі привітали кращих працівників галузі.

У Дніпрі відзначили кращих працівників житлово-комунальної сфери. За останній рік, попри війну, фахівці намагалися створити максимально комфортні умови для життя містян.

Борис Філатов міський голова Дніпра: “Всі працівники сфері ЖКХ показали себе реально справжніми героями”.

Один з нагороджених — Ярослав Хоменко, слюсар-ремонтник з 10-річним стажем. Чоловік цілий рік підтримував роботу складної ділянки практично самотужки, оскільки велика кількість комунальників зараз боронять нашу країну у лавах Збройних сил.

Ярослав Хоменко, слюсар-ремонтник: “У воєнний час добавилися в першу чергу моральні сложності. Потому шо постоянні тривоги. Постійно можна чекати будь-чого, і прильотів. Повинен бути на своїй ділянці, виконувати свою роботу і вночі, хоч морози, хоч що завгодно”. 

За останній рік в очах містян комунальники завоювали особливу повагу, працюючи у надскладних умовах.

Борис Філатов, міський голова Дніпра: “Всі ми очікували блекаути, і всі ми бачили, як всі ці хлопці та дівчата працювали. Десь і по коліна в крижаній воді. І тільки завдяки їх зусиллям нам вдалося уникнути дуже негативних сценарієв розвитку подій”.

Почесні відзнаки від міського голови Дніпра отримали слюсарі, електрики, енергетики та майстри.

Чтьайте також: У Дніпрі пройшла інспекція дитячих та спортивних майданчиків міста