Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відсвяткували День хокею

На Льодовій Арені майже півдня проходили цікаві події на різний смак: показові виступи фігуристів, конкурси для глядачів, нагородження найсильніших хокейних команд сезону.

За підсумками 2017-2018 років ХК «Придніпровськ» 2002-2003 років народження другий рік поспіль отримує чемпіонство. Жіноча хокейна команда «Королеви Дніпра», у свою чергу, завоювала срібні нагороди. Дівчатам вручили ще й посвідчення кандидатів у майстри спорту.

Найяскравішою подією в День хокею став поєдинок між юнацькою командою ХК Придніпровськ та збірною професійних гравців ХК Легіон.

На лід вийшли дворазові Чемпіони України –15-16-тирічні хлопці – на чолі зі своїм капітаном, Чемпіоном світу 2018 року в складі збірної України

Матч покоління майбутнього та зірок хокею проходив дуже динамічно. Вже у першому періоді команди закинули чотири шайби на двох. Але далі хокеїсти Придніпровська на характері зломили хід гри на свою користь й реалізували ще три моменти. Отже, переможний сезон для підопічних Миколи Остякова завершився ще однією перемогою, а запалу та вражень від поєдинка проти мегазірок вистачить на довго.

Детальніше – у сюжеті «Про Дніпро. Сьогодні»