Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відсвяткували Всесвітній день захисту дітей

Цьогорічне святкування Всесвітнього дня захисту дітей в Дніпрі відбувалося на 9 локаціях міста задля створення безпечних умов і уникнення скупчення людей. Там дітей чекали фотозони, майстер-класи, смаколики та концертні програми. Усе це, аби зібрати якомога більше щасливих посмішок.

Наталія та її донька Надія завітали на святкування Дня захисту дітей. Прийшли не самі, а в компанії друзів. Спочатку відвідали концертну програму, а потім куштували смаколики.

Наталія Курган, мама Надії: «Я обожнюю це свято. Я вважаю його найсвітлішим, найправильнішим, найпотрібнішим, особливо в умовах, в яких ми зараз перебуваємо. Ми отримали дуже багато насолоди. Так співпало, що й гарна погода, добрий настрій».

Як і інша малеча, Надія зробила собі патріотичний аквагрим — синьо-жовті колоски пшениці.

Надія Заболотна, гостя заходу: «Мені сподобалося. Рятувальна машина, собаки, дуже сподобався аквагрим. Ми з друзями довго не бачились. А тут ми зустрілися і побачились за довгий час».

12-річний Сергій також вирішив зробити аквагрим. Серед різноманітних малюнків хлопець обрав тризуб.

Сергій Григураш, гість заходу: «Бо я патріот своєї країни, і я дуже пишаюся Україною. Дуже гарне мовлення, гарні гори, гарна природа України. Бо я тут народився. Це мій рідний край».

На локаціях особливу увагу приділили безпеці дітей та їхніх батьків.

Сергій Луденський, заступник директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР: «Присутні представники ДСНС, поліції, кінологічної служби, ювенальної превенції. Окрім того, вони навчають дітей мінній безпеці та особистій безпеці, а також безпеці правил дорожнього руху».

Усі маленькі патріоти залишилися в захваті від свята.

Читайте також: У Дніпрі замінили пошкоджені стовпчики на Набережній Перемоги