Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відсвяткували Різдво за григоріанським календарем

Сімейне свято «Від Різдва до Різдва»: вже третій етап цього атмосферного дійства провели у Дніпрі. В різних районах міста організували святкові локації. Містян та гостей пригощали гарячими стравами, смаколиками та розважали програмами, які підготувати діти з центрів позашкільної освіти.
У Дніпрі на Європейській площі, у Слобожанському сквері та на вулиці Гладкова відзначали сімейне свято «Від Різдва до Різдва» з веселощами та смаколиками.

Тетяна Журова, заступниця директора Департамента молодіжної політики та національно патріотичного виховання міськради Дніпра: «Програма «від Різдва до Різдва», вона приносить дітям, містянам, гостям Дніпра таку радість розважальну, дарує емоції, направляє, звичайно, перш за все думати про найкраще, світле. Ну і, звичайно, про перемогу».

Усіх охочих пригощали гарячими стравами, чаєм та печивом. Діти з різних закладів позашкільної освіти ставили святкові номери.
Дніпряни не приховували емоцій від можливості відволіктися від воєнного сьогодення.

Віра, дніпрянка: «Психологічний стан людей, моральний стан людей потребує підтримки. І це правда, що наші хлопці, які нас захищають, вони захищають не тільки для того, щоб все було в матеріальному плані добре, а і те, щоб ми відчували підтримку, щоб морально себе відчували нормально».

Святкуванню завадила сирена. Одразу після завершення повітряної тривоги організатори поновили святкування.