Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відремонтували терцентр АНД району

Попри війну, Дніпро піклується про підопічних терцентрів. Міський голова Дніпра Борис Філатов проінспектував один з таких острівців допомоги після його ремонту. 

Пані Алла переїхала з Бахмута до Дніпра. У терцентрі підтримує фізичну форму.

Алла, відвідувачка терцентру: «Я сюди ходжу займатися тренажерами, фізкультурою, тому що у мене зі здоров’ям погано і я намагаюся рухатися. Тому що треба нам повернутися – війна закінчиться – повертатимемося і відбудовуватимемо».

В одному з відділів терцентру АНД району відремонтували два поверхи: замінили сантехніку, обладнали спеціальні поручні між поверхами та у вбиральнях.

Віта Жиліна, фахівчиня першого відділення соціальної допомоги: «Дуже приємно. Тепер в нас все чистеньке, новеньке. І працювати хочеться, і приємно себе почуваємо». 

Міський голова Дніпра Борис Філатов відвідав територіальний центр АНД району.

Борис Філатов, міський голова Дніпра: «Зараз ми перебуваємо в теріторіальному центрі, де зроблено ремонт. Це вже п’ятий ремонт, який ми зробили за період масштабних військових дій. Місто і надалі буде робити всі необхідні кроки для того, щоб допомагати соціальній сфері та людям, які потребують допомоги».