Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відремонтували сантехнічні системи, яким було більше 44 років

Сьогодні, 2 вересня Ткаченко Святослав, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради, перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо проведення ремонтів у будинках ОСББ та ЖБК.

В ОСББ «Панікахи 77-А» відбулися ремонтні роботи сантехнічної системи. Оскільки будинку вже 44 роки, сантехнічні системи в ньому знаходились в аварійному стані. Тож, в цьому році було виконано заміну труб в 4 під’їздах, а в минулому році – у 6.

Мешканці об‘єднання задоволені проведеними роботами, тож в наступному році планують подавати заявку на ремонт міжпанельних швів.

Міська програма співфінансування поширюється на багатоквартирні будинки у місті Дніпрі, які експлуатуються більше десяти років, та передбачає співфінансування робіт у будинку. ОСББ та ЖБК достатньо зібрати 25% від вартості робіт, а 75% допоможе оплатити міська влада.

За 2023 рік департаментом з питань самоорганізації населення прийнято в роботу 406 заявок за Програмою співфінансування. Станом на 02.09 виконано 211 робіт, в роботі знаходяться 195 заявок: 116 з яких в торгах та 79 на стадії дефектування.

Прийом заявок на проведення ремонтних робіт у наступному році триває до 30 вересня.

Читайте також: У передмістях Дніпра через аварії немає води.