Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відремонтують вулицю Кленову

Мешканці вулиці Кленової у Дніпрі скаржаться на стан дороги. Літом, після зливи — плавають. Машиною не проїхати, ще й дітей відпускати страшно — кажуть місцеві. У міськраді повідомляють, про жахливу дорогу знають та незабаром розпочнуть її капітальний ремонт. Як саме зміниться вулиця роказємо в сюжеті.

Місцеві жителі вже багато років поспіль чекають на ремонт внутрішньоквартальної дороги.

«Дуже важко, в мене ще є дитина, йдемо в садок, перестрибуємо, візок переносимо», — розповідає Валерія, мешканка вулиці

Крім того, батьки кажуть, що випускати дітей на вулицю страшно, бо дорогу використовують не за призначенням. Ранком цим шляхом містяни об’їжджають затор на Криворізькому шосе.

«Стан дороги просто жахливий, ось з часів радянського союзу її ніхто не ремонтував взагалі. Дорога у нас сільська, тротуару немає, тобто з під’їзду відразу потрапляєш на дорогу, вранці йдуть школярі і дітки маленькі, які просто вистрибують з під коліс»,— жаліється Наталія, мешканка вулиці

У міськраді про проблемну ділянку знають, та вже найближчими днями розпочнуть масштабну реконструкцію. На ремонт дороги довжиною майже пів кілометра планують витратити близько 3.5 мільйонів гривень.

«Там планується виконати заміну повністю бордюрного каменю з влаштуванням понижених бардюрних каменів с підходом до під’їздів, буде заміна повністю асфальтопокриття на дорозі, також паралельно з профільними службами буде відпрацьовано питання щодо ревізії зливової мережі, яка там перебуває на вулиці, щоб в майбутньому відійти від питання підтоплення будинків під час дощів», —  пояснєю Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради

За словами Дмитра Коробова, такі ремонтні роботи не останні. Найбільше звертають увагу на проблемні ділянки, які не реконструювали ще з моменту їх побудови.