Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відновив роботу Університет третього віку

Університет третього віку відновлює свою роботу. Вже сьогодні стартували перші тренування на свіжому повітрі.

Надія Кривсун, слухачка Університету третього віку: “Мне это помогает выйти из депрессии в связи с событиями, которые происходят у нас в стране, и быть на ходу, чувствовать себя в коллективе. Очень нравятся мне занятия эти”.

Перше тренування, а вже стільки людей! На відновлені заняття з аеробіки прийшли всі, хто так довго чекав на них від початку війни. Танцювали під відомі на весь світ хіти.

Олександра Гура, хореографиня: “По ним видно, что им нравится. Мы занимаемся зарядкой, но так как я хореограф, то начала вводить танцевальные элементы, аэробику, но такую, чтобы им было легко. И мы музыку подбираем такую, чтобы всем нравилось”.

Університет третього віку відновив свою роботу. Вже заплановано чимало занять, деякі з них в онлайн режимі.

Маргарита Прядка, завідувачка сектору планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення Дніпровської міськради: “Таких занять по різних районах міста у нас багато. Бажаючих також багато. Також є багато очних спортивних занять по різних районах, китайська гімнастика, скандинавська ходьба, ну, і, зрозуміло, зарядка. Що стосується онлайн занять – це вивчення іноземних мов – польської, німецької”.

Заняття проводяться у п’яти районах Дніпра. Це оздоровча гімнастика, танцювальна фітнес-програма «Зумба», скандинавська ходьба та китайська гімнастика з ракеткою “Плейстик”.

За словами представників Університету третього віку, попри непрості часи, до них постійно приєднуються нові учасники. А невдовзі до дніпрян можуть долучитися і переселенці.