Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відновили водопостачання на проспекті Поля: оперативна інформація станом на 14:00

За завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова у місті проводяться всі необхідні заходи для повноцінного забезпечення містян комунальними послугами. Комунальники забезпечені необхідною технікою та матеріалами, які дозволяють оперативно та якісно виконувати будь-які ремонтні роботи. 

Станом на 14:00 закінчено проведення ремонтних робіт, а отже і відновлено водопостачання на  просп. Олександра Поля, 117-123 та на вул. Леоніда Стромцова, 5-7. Всі будинки отримують воду стабільно.

Також комунальні служби ліквідували порив трубопроводу теплопостачання на просп. Олександра Поля, 117. Через це тимчасово було відсутнє теплопостачання в будинок № 117 та № 119-б (два під’їзди). Теплопостачання в будинки вже відновлено. 

Наразі у Дніпрі продовжується проведення ще декількох аварійних ремонтів:

Водопостачання за адресами, де триває проведення аварійних робіт, буде відновлено протягом дня.

Наразі також тривають аварійно-відновлювальні на вул. Юркевича, 28. Аварійна бригада Новокодацького району замінює ввід холодного водопостачання протяжністю 70 метрів. Роботи проводяться без обмеження водопостачання у мешканців прилеглих будинків.

Також станом на 14:00 КП «Теплоенерго» продовжує проведення пуско-налагоджувальних робіт генератора на одній із районних котелень. Від неї забезпечуються теплом близько 180 будинків.

Аби і надалі стабільно отримувати комунальні послуги закликаємо всіх дніпрян розумно використовувати електроенергію та вмикати електроприбори лише при необхідності. Це допоможе дніпрянам і надалі отримувати електропостачання в домівки.

Крім того, відсутність погодинних відключень також впливає на постачання води та тепла в оселі. Адже є чітка система: є електроенергія – працюють котельні та насосні станції, а отже є і тепло, і вода. Як тільки в котельнях чи на насосних станціях зникає світло – то постачання води та тепла в будинки дніпрян припиняється.

Але міська влада робить все можливе, аби забезпечити кожну з котелень генераторами.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

Також заявки на вирішення комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:

Читайте також: У Дніпрі інспектують Пункти Незламності в школах