Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відновили перевірки торговельних точок

Муніципальна варта Дніпра відновила перевірки торговельних точок. Перевірки дозволів на продаж алкоголю та нікотинових виробів розпочали з центральних магазинів.

Перша локація – і одразу порушення: власник цієї крамниці реалізовував товар, на який немає ані дозволів, ані документів. Товар конфіскували правоохоронці після повідомлення від дніпровської «мунварти».

Юрій Антонюк, старший інспектор комунального підприємства «Муніципальна варта» Дніпровської міськради: “Працівник поліції складає адмінпротокол за відповідною статтею – у даному випадку це статя 156 – складає протокол вилучення, свідки підписують і упаковується вилучений товар в мішки”.

Електронні сигарети загальною вартістю у близько 250 тисяч гривень довелось прибрати з полиць та передати поліції. Далі – повторення історії. У цих продавців не було жодних документів. За законом, будь-яку торговельну діяльність тут проводити не можуть.

Юрій Антонюк, старший інспектор комунального підприємства «Муніципальна варта» Дніпровської міськради: “Виявлено порушення в частині торгівлі тютюновими сумішами. В даному випадку відсутня ліцензія на вироби, марка акцизного податку, касовий апарат. Тобто усі документи, які необхідні, також відсутні”.

З власниками крамниці надалі будуть працювати представники поліції та профільні інспектори. Муніципальна ж варта продовжуватиме перевірки.