Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відновили аварійний мультифункціональний спорткомплекс

Замість старих гойдалок – нові. Оновлене спортивне поле та сучасні тренажери. Все це з’явилося в одному із дворів на Донецькому шосе. По периметру майданчика для безпеки дітей встановили огорожу, а на самому об’єкті — опори для освітлення з ліхтарем з сонячною панеллю. На відкритті спорткомплексу для дітей влаштували свято.

По вулиці Донецьке Шосе, 121 за заявками мешканців оновили аварійний спортивний майданчик. Тепер тут – мультифункціональний комплекс. Він ділиться на декілька зон: ігровий та спортивний майданчики та поле для командних ігор. 

Анна – мати маленької Лілії. Розповідає, раніше обходила майданчик стороною і була вимушена шукати місце для ігор доньки в інших дворах.

 «Ми з будинку навпроти, де взагалі немає майданчика, тому ми дуже чекали на відкриття, дуже в захваті, дитині дуже подобається, дякую велике», – каже вона.

На ігровому майданчику є гірки, канатний комплекс та гойдалки. А спортивний облаштований сучасними тренажерами.

 «Вони дуже класні, можна займатися спортом, там є гантелі, лазити можна», – каже маленький дніпрянин Ілля.

На глобальну аварійну реконструкцію знадобилося понад 2 місяці.

 «Сподіваюся, що всім мешканцям до вподоби. Тут і дитячий майданчик, і спортивний майданчик, і футбол, і баскетбол, і навіть тренажери з’явилися. Люди золотого і навіть похилого віку зможуть теж трішки поактивничати у своєму дворі», – каже Сергій Пустовий, депутат Дніпровської міськради.

На відкритті для малечі влаштували свято з конкурсами та спектаклем.

Читайте також: Мешканцям Дніпра виплачують адресну матеріальну допомогу на лікування