Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відновлюють заняття з мистецтва для дітей

Галерея Артсвіт відновлює безкоштовні заняття з мистецтва для дітей від 6 до 13 років у Дніпрі. З 20 вересня в рамках нового курсу «Артсвіт дітям. Творчість єднає» проходитимуть уроки з живопису, інсталяції, перформансу, театру тіней, фото- і відеоколажу. Про це повідомляє пресслужба Галереї Артсвіт.

Заняття для дітей 10-13 років відбуватимуться щовівторка о 16:30, а для дітей 6-9 років — щосуботи о 12:00. Протягом нової програми «Артсвіт дітям. Творчість єднає» учасники дізнаються більше про історію мистецтва, його напрями, техніки, про митців і мисткинь та створять групові проєкти на запропоновані теми.  

Протягом нової програми «Артсвіт дітям. Творчість єднає» учасники дізнаються більше  про історію мистецтва, його напрями, техніки, про митців і мисткинь та створять групові  проєкти на запропоновані теми.  

«Проєкт “Артсвіт дітям” має на меті познайомити дитину із багатогранним і  цікавим світом мистецтва та спростувати думку, що він нудний чи важкий для  сприйняття. Ми переконані в тому, що через мистецтво дитина краще пізнає світ і  набуває різні навички, які стануть у нагоді в дорослому світі та в будь-якій професії,  навіть технічній», — розповідає кураторка проєкту та директорка галереї Артсвіт Ірина  Полікарчук.  

Заняття проходитимуть у галереї Артсвіт за адресою Крутогірний узвіз, 21А. Участь безкоштовна, але на кожне заняття  потрібно реєструватися.  

Реєстрація на заняття 20.09 для дітей 10-13 років. Реєстрація на заняття 24.09 для дітей 6-9 років.