Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відкрився гуманітарний хаб для переселенців із Луганщини

У Дніпрі запрацював гуманітарний хаб при Сєвєродонецькій міській ВЦА, де переселенці з Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного та інших міст Луганщини зможуть отримати допомогу. Про це повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Наразі, за його словами, у Дніпрі перебувають понад 5500 сєвєродончан.

“Він [хаб] діятиме заради тих мешканців громади, хто був вимушений покинути свої домівки, бо тривають бойові дії, їхні населені пункти опинилися тимчасово окупованими, – розповідає керівник Сєвєродонецької міської ВЦА Олександр Стрюк. – Працівники хабу надають гуманітарну допомогу мешканцям Сєвєродонецької міської територіальної громади, міст Лисичанська та Рубіжного, мешканцям всієї Луганщини, які вимушено покинули домівки і знаходяться у Дніпрі та Дніпропетровській області та потребують допомоги”

Всі, хто евакуювався з Луганщини, можуть звернутися до хабу, заповнивши анкету. Ті мешканці Луганщини, хто не має можливості заповнити анкету в електронному вигляді, може зробити це особисто за адресою: місто Дніпро, проспект Калнишевського, 27а (ПК Металург) (лівий берег).

На теперішній час від жителів зазначених населених пунктів через Гугл-форму надійшло 3200 заяв на отримання допомоги.

Читайте також: Олександр Курбатов: “Інколи наявність воєнних спеціалізованих вантажівок – це питання життя”