Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відкрили фотовиставку, присвячену дружинам загиблих воїнів

Чуттєві кадри, які нагадують про коханого. У Дніпрі відкрили фотовиставку, присвячену дружинам загиблих Героїв. Проєкт називається «Наодинці», він покликаний підтримати тисячі українських жінок та чоловіків, які втрачають на війні найближчих.

Ангеліна втратила свого чоловіка на війні, яку розв’язала росія. Дівчина розповідає, її коханий не міг стояти осторонь і пішов захищати Україну. Загинув він у Донецькій області в жовтні минулого року.

Ангеліна Попсуй, дружина загиблого захисника України: «Це той біль, який неможливо ніяк утримати. Є час, він не лікує, але ти вже сприймаєш це не так болісно, як у перші дні. Це той біль, який на все життя залишиться».

Ангеліна — одна з учасниць проєкту «Наодинці».

«Ми тут сиділи, розмовляли. І тоді він мені вперше сказав, що в нього є почуття до мене».

У зйомках взяли участь 5 героїнь з Дніпра, Львова, Києва, Харкова та Одеси.

Наталя Куліді, представниця платформи пам’яті «Меморіал»: «Фотографиня Катерина Москалюк провела день із кожною з цих героїнь. Та вона зафільмувала якісь важливі для них деталі. Ця виставка паралельно відкривається в усіх цих 5 містах, звідки героїні. А тривалість у кожному місті різна».

Організацією виставки займалася платформа пам’яті «Меморіал». У Дніпрі світлини можна побачити на Троїцькій площі до 1 травня.

Читайте також: Україна збирається відкрити небо для цивільних авіарейсів