Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відбувся заключний етап “Битви за ВИШ”

Фінальний етап “Битви за ВИШ”. Студенти змагались у грі з лазертагу. Цьогоріч у турнірі взяли участь 14 команд. У попередніх етапах студенти змагалися: у кахуті, стрільбі, наданні першої до медичної допомоги, а також у грі PUBG.

5-тий, заключний етап “Битви за Виш” — це справжній бій. Студенти, озброївшись лазерними рушницями, змагались у лазертагу. 

У кожного на лобі – спеціальна стрічка, яка фіксує кількість влучань. Гравці мають щонайменше 4 рази поцілити в суперника, аби той вибув із гри. У кожної команди – потужна група підтримки. 

Капітан команди УМСФ Ярослав не тямиться від щастя, бо щойно здолали потужного суперника. 

Ярослав Ярошевський, капітан команди УМСФ розповідає:

“Це дуже круто, ми тільки що перемогли 4 – 0 проти ДНУ університету Гончара, тобто я вважаю, що це великий успіх, тому так”.

За перемогу змагались 14 команд, у кожній – по 5 учасників. 

Дар’я Бачишина, організаторка студентського турніру “Битва за ВИШ” каже:

“Це дійсно така унікальна можливість для студентів долучитися саме до цього студентського життя, бо вже кілька років в них цього не було, і це справді зараз дуже важливо для підняття їх морального духу і, в принципі, відчуття, що вони тут знаходяться дійсно в безпеці”.

Переможця буде визнано за підсумками всіх п’яти етапів. Команди змагалися у кахуті, стрільбі, наданні першої домедичної допомоги, а також у грі PUBG.

Нагородження відбудеться до дня студента 16 листопада. 

Три команди-переможці будуть всі запрошені до цього нагородження, і серед подарунків у нас буде такі набори для органів студентського самоврядування, щоб їм це дійсно було корисно”, — говорить Дар’я Бачишина, організаторка студентського турніру “Битва за ВИШ”.

Це була 10-та і ювілейна битва за ВИШ, наступного року, планують організатори, гра також відбудеться. 

Читайте також: Лікарі Дніпра повертають до повноцінного життя поранених воїнів