Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відбувся черговий нетворкінг «Євакансія. Є робота» для переселенців з Лисичанська

Стабільна зарплата і соціальний пакет. Дніпро готовий працевлаштувати і переселенців з Лисичанська. Сьогодні роботодавці зустрілися з потенційними працівниками. Які підприємства прямо зараз готові прийняти на роботу і скільки платитимуть? 

Наталя, переселенка з Луганщини: «Роботу знайти важко, тому що критерії у кожного підприємства різні: у когось вікові обмеження, у когось за освітою, зарплата, графіки».

Переселенка з Луганщини каже: працедавці найчастіше відмовляють через вік або відсутність вищої освіти. На зустріч з підприємцями і ейчарами йде з новими сподіваннями. В одному місці можна отримати дані про вакансії і зарплату.

Олена Гаркуша, фахівчиня кадрової служби інспекції з контролю за паркуванням ДМР: «Відкрита вакансія інспектора з паркування. Основні вимоги: вища освіта, українське громадянство. Зарплата прирівняна до всіх зарплат держслужби — від 11 тисяч».

Олена Литвинюк, начальниця управління адмінпослуг Лисичанської військової адміністрації: «Отримати пропозицію від роботодавців, де не буде обману, нелегального і протизаконного бізнесу — це дуже важливо».

Відкриті вакансії в Дніпрі: вчитель фізики або іноземної мови, касир і продавець у супермаркеті, слюсар, авторемонтник, водій, будівельник.

Тетяна Янушкевич, очільниця інспекції з питань праці та зайнятості населення ДМР: «За весь час спостереження у нас сягає кількість офіційно працевлаштованих — близько пів мільйона людей. До війни було 365-370 тисяч. Це дає надходження до місцевого бюджету».

А ще у місті створили телеграм-канал Work_DniproUA для ефективного пошуку роботи і розміщення вакансій. Ресурс — безкоштовний!

Читайте також: У Дніпрі оголосили про старт оздоровчої кампанії 2023