Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відбувся благодійний концерт на підтримку притулку для тварин

У Дніпрі відбувся благодійний концерт «Творчість заради життя». Музичні гурти та поети об’єднались, аби разом допомогти зібрати кошти одному з притулків міста. 

Багато музики і поезії заради порятунку пухнастих. Вже втретє у Дніпрі проходить благодійна акція «Творчість для життя». Цього разу кошти збирали на притулок для тварин «ДніпроЕнималс».

Марина Афанасьєва, організаторка вечорів «Творчість для життя»: “Почему я выбрала “Днипро Енималс” — потому что они вызвали у меня больше всего доверия. Девочки очень заботятся о животных, у них идеальный порядок, животные все залюбленные. И я подумала, что творчество можно направить в такое благое русло, на благое дело и помочь животным”.

Учасники заходу залюбки беруть участь в акції та розуміють, наскільки важливу роблять справу, адже рятують тварин.

Оксана Башушкова-Демиденко, поетка: “Це дає змогу людям прийти сюди, бо просто виступити наважитися не кожен. А якщо це заради якоїсь справи, то, звичайно, людина буде більш мотивована. Якщо ми лише будемо допомагати людям, то тварини будуть без їжі. А вони також живі і потребують нашої уваги”.

Олексій Зеванцов, фронтмен гурту «Как вас там?»: “Якщо можем зробити добру справу, ти її повинен зробити. Все. Тим більше, цей притулок ще й допомагає диким тваринам. Це, на мій погляд, дуже важливо. Тому що дикі тварини теж не винні, що люди поруч поселились і що люди отруюють їм існування”.

Від початку повномасштабного вторгнення солісти музичного гурту «Shard» провели вже 7 благодійних концертів. Все для того, аби підтримати тих, хто цього потребує.

Артем Мороз, гітарист гурту «Shard»: “Ми граємо, ми збираємо гроші, допомагаємо людям, переселенцям, нашим воїнам і, як сьогодні,— тваринкам, які страждають. Коли ми почали допомагати, якось і самі викручуємосч з такого стану. І розуміємо, що це найбільше, що ми можемо”.

Спільними зусиллями за творчий вечір зібрали близько 6 тисяч гривень для притулку. Організатори кажуть, що на цьому зупинятися не будуть і протягом липня влаштовуватимуть такі марафони добра.

Марина Афанасьєва, організатор вечорів «Творчість для життя»: “На протяжении июля мы будем проводить творчество для жизни здесь, в Махно, и собирать деньги для приюта”.

Журналісти ДніпроTV також зробили свій невеликий внесок. Тож і ви не будьте байдужими, адже кожна гривня рятує життя хвостатих.

Реквізити притулку: 

Картка ПриватБанку:
5168745607906259
Картка МоноБанку:
4441114441727326

Отримувач — Капінус Інесса