Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відбувся благодійний концерт, кошти з якого підуть на допомогу Повітряному командуванню «Схід»

Українська музика та понад 100 витворів мистецтва. У Дніпрі відбувся благодійний концерт “Blues for Ukraine”. Також на гостей заходу чекали цікаві локації, де усі охочі змогли розмалювати ворожі снаряди та долучитися до майстер класу зі стрільби з лука, від справжнього козака.

На благодійний концерт “Blues for Ukraine завітали дніпряни та гості  міста.

«Особисто мені не вистачає цього і я, коли бачу десь якісь благодійні акції, благодійні концерти, дуже хочеться, якогось такого релаксу…..трішечкі перегрузитися , тому що дуже важко зараз і хочеться на позитиві, старатися, надіятись на щось краще», – Олександра Косенко, глядачка.

Благодійні концерти “Blues for Ukraine” проводять з 2014 року, на них  збирають  кошти для наших військових, а також для родин,які були вимушені покинути рідні домівки через війну. Більшість артистів, які виступали цьогоріч, вже давно знайомі з цим заходом.

«На блюзі за Україну ми грали в 14 році у 15 декілька раз, якщо я не помиляюсь ще і в 16 і ось сьогодні. Це дуже важливо це допомога нашим воїнам ми дуже багато їздимо по частинах військових, я не дуже люблю про це говорити, ми з початку повномасштабного вторгнення ми дали вже концертів 20», – Олександр Туров, учасник гурту «ТРИМАЙСЯ ЗА».

Окрім української музики, усі охочі могли долучитися до аукціону на якому було представлено більше 100 витворів українських митців, і цим допомогти у зборі коштів Повітряному командуванню Схід. Також організатори зробили локації, де  люди могли вихлюпнути свою злість та ненависть до ворогів.

«Ми сьогодні привезли військові артефакти, щоб любой гість підійшов розмалював в мене є можливість дати вам намалювати напис, який у вас довго сидить у душі в голові, напишіть це слово, цю фразу на тубусі від снаряда зробіть такий крок, може вам стане легше», – Оксана Сенехіна,
голова фонду «Право на життя».

Всі зібрані кошти підуть на допомогу Повітряному командуванню Схід, на засоби, які  покращать комунікацію між підрозділами.