Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відбулося звітне засідання Громадської ради: “Є, чим пишатися”

Громадська рада при міськраді Дніпра провела звітне засідання — ділились здобутками і перемогами, виносили пропозиції на наступний рік роботи. Як зазначають члени ради, їхня праця має на меті покращення добробуту і комфорту життя дніпрян.

“Хто за те, щоб рішення по всіх питаннях, які розглядаються на цих загальних зборах громадської ради 16-го лютого 22-го року приймати шляхом відкритого голосування?” – каже Геннадій Корбан,
голова Громадської ради при міськраді Дніпра.

Звітне засідання Громадської ради у Дніпрі сьогодні провели під гаслом “Є, чим пишатися”. Звітували: за 2021 рік відбулось чотири засідання, на яких розглянули близько тридцяти громадських звернень, провели більше ста зустрічей з громадськістю, вирішили ряд питань у сфері протидії домашньому насильству, і допомоги соціально вразливим верствам населення.

“Дуже багато було питань, які десь не вирішувались, десь тормозилися, але завдяки праці членів Громадської ради ці питання були вирішені, в тому числі і звернення громадян”, – каже Геннадій Грищенко, заступник голови Громадської ради при міськраді Дніпра.

Зустрічі з харківськими медиками і колегами, перевірка закладів недержавного сектору, і підтримка екології Дніпра — рік для Громадської ради Дніпра став плідним. Наступного року, діляться її члени, буде не менше роботи.

“Я впевнений, нас чекає добре майбутнє і ми в подальшому будемо розширяти свою діяльність і співпрацю з іще більшою кількістю наших містян і інших стейкхолдерів”, -каже Станіслав Жолудєв, член Громадської ради при міськраді Дніпра.

На засіданні затвердили план роботи на поточний рік — проголосували одностайно. Наприкінці заходу, голова Громадської ради Дніпра, Геннадій Корбан, подякував колегам за роботу.

“Прежде всего мы должны руководствоваться тем, что довольны жители той активностью, которую развивает громадская организация, в которую входит Громадская рада. Я всего перечислять не буду, это часто публикуется и члены Громадской рады пишут на своих страничках в Фейсбуке те достижения, которые нам удались за эти 3 года. Поэтому, безусловно, просто благодарность людям, которые здесь работают, у которых каждый день болит сердце за кого-то, за какие-то процессы в городе. И я надеюсь, это продолжится в том же составе, в чуть больше составе. Мы гарантируем новых членов Громадской рады, поэтому надеемся, что поле деятельности Громадской рады будет расширяться”, – каже Геннадій Корбан, голова Громадської ради при міськраді Дніпра.