Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відбулася перевірка Пункту незламності в ліцеї при Університеті митної справи та фінансів

Черговий по місту Семенко Олег Борисович, директор департаменту екологічної політики, перевірив роботу одного з Пунктів незламності у Комунальному закладі освіти «Ліцей митно-податкової справи з посиленою військово-фізичною підготовкою при Університеті митної справи та фінансів» відповідно до доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова.

Пункт одночасто є укриттям та оснащений усім необхідним. Розрахований він на 460 осіб.

У Пункті облаштовано ігрові зони для дітей, куточки матері та дитини, місця для приготування гарячих напоїв, підзарядки гаджетів та санітарні кімнати, встановлено генератор на 9 КВт.

У закладі є мийні засоби та санітарно-гігієнічні товари (рідке мило, туалетний папір, паперові рушники), цукор, чай в пакетиках, кава.

Під час перевірки була оголошена сирена і персонал закладу спустився до укриття.

Олег Семенко, директор департаменту екологічної політики ДМР: «Як ви бачили, зараз тривога, люди вже є. Можу сказати, що це один з найкращих Пунктів незламності в нашому місті. Це зрозуміло, тому що військові люди цим займаються. Тут є все — генератор, ліки, медичний пункт, гаряча їжа, кава, запас питної води. В нас претензій, як у міської влади, немає. Все зроблено так, як повинно бути скрізь.

На місці завжди знаходиться черговий, який приймає відвідувачів та допомагає їм.

Читайте також: Дніпровські спортсмени — переможці та призери Чемпіонату України з таеквондо.