Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі відбудеться благодійний забіг «Mykolaychiky Charity Run»

У Дніпрі 18 грудня о 9:00 розпочнеться благодійний забіг. Він стартує від скверу «Прибережний». Забіг розпочинає програму новорічних заходів і проходить при стратегії міського голови «Дніпро-спортивна столиця». 

Організатори  присвятили цю бігову подію до Дня Святого Миколая, який відомий своїми добрими справами. Цього року знову партнером забігу став фонд «МАМА плюс Я», який уже понад 10 років опікується дітьми – сиротами.

“Mykolaychiky Charity Run” – це яскравий костюмований забіг, котрий буде до вподоби як дорослим, так і дітям. На учасників чекають дистанції 10, 5, 1 км, дитячі забіги на 1000, 500, 100 м. А також вперше- усі бажаючи матимуть змогу випробувати сили у скандинавській ходьбі на 5 та 1 км. 

Учасники зможуть поспілкуватися зі справжнім Святим Миколаєм, з яким ви зможете поділитися своїми бажаннями. Зробити чарівні фото у фотозоні. Взяти участь у конкурсі на кращий новорічний костюм. Поласувати  імбирними пряниками.

Планується, що у Благодійному «Mykolaychiky Charity Run» цього року візьме участь понад 250 осіб, зокрема близько 40 дітей з обмеженими можливостями від Благодійної Організації «Благодійний фонд «Добра Планета».

Читайте також: «Пилосос «Ракета»: у центрі Дніпра відкрили одинадцяту мініскульптуру