Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі вандали псують міські парковки

Фатальна наліпка. На Січеславській Набережній у Дніпрі вандали обклеювали паркомати листівками різного змісту. Співробітник компанії-паркувальника помітив порушників та втрутився у ситуацію. Чим завершився конфлікт – дивіться у сюжеті.

Володимир Старих, технік-оператор: “Я заметил группу лиц, которые портили имущество, клеили наклейки. Я это заметил, вызвал полицию и последовал за ними, то есть они двигались с цирка по набережной, проходили все эти паркоматы и портили”.

Таким чином паркувальник зупинив вандалів. Ситуація стала відома завдяки публікації у фейсбук. У ній йдеться про те, що Володимир начебто напав на людину з інвалідністю.

Володимир Старих, технік-оператор: “Там совсем противоположный текст. Якобы я приехал на инвалидное место, точнее, впереди меня приехал человек на инвалидное место, я подошел к нему и сказал: «Выходи отсюда, потому что буду здесь я стоять”. Меня задержали и вызвали наряд полиции ещё, хотя это было не так. Вызвал наряд полиции я, писал заявление я, то есть совсем всё было наоборот”.

 За словами Володимира, вандали спілкувались грубо і йти на контакт не бажали. Адмінпротокол врешті склали саме на них.

Павло Карманов, старший існпектор прес-служби Управління патрульної поліції у Дніпропетровській області: “Вчора вдень отримали інформацію, що на Січеславській Набережній невідомий чоловік порушує правила благоустрою, наклеює наліпки на паркомати. Інспектори виявили чоловіка, який здійснював дане правопорушення, склали на нього адміністративний матріал і протокол за статтею 152 “порушення правил благоустрою”.

Долю порушників вирішуватиме адмінкомісія. Мінімальне покарання за статтею передбачає штраф у розмірі 340 гривень.