Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі в гуртожитку облаштували центр для проживання переселенців

У Дніпрі за дорученням міського голови Бориса Філатова підтримують дітей, які постраждали внаслідок військових дій. Його виконання у “Центрі довгострокового перебування внутрішньо переміщених осіб” в рамках чергування по місту приїхала перевірити директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дар’я Біла.

Центр створили за проєктом одного зі стипендіатів Іменної стипендії міського голови активній молоді імені Олександра Поля на базі гуртожитку Дніпровської Політехніки. Для цього в приміщенні провели капітальну реновацію.

Тут проживають сім’ї з дітьми, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення. 

Проєкт реалізовується Українською Студентською Лігою за фінансової підтримки ІТ-компанії Fiverr, сервісної підтримки СпівДії, а також грантів від міжнародних гуманітарних організацій.

Чергова по місту приїхала з майстер-класом у техніці витинанка від майстрині Міського палацу дітей та юнацтва. Разом з дітками провели майстер-клас, а чергова подарувала учасникам родинні етно-розмальовки “Леся. Подорож у часі”, розроблені департаментом моложної політики та національно-патріотичного виховання.

Читайте також: Дніпро — у лідерах із закупівлі дронів для ЗСУ