Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі у Центрі довгострокового проживання ВПО триває ремонт

Черговий по місту, директор департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради Андрій Пономарьов відвідав Центр довгострокового проживання внутрішньо переміщенних осіб, створений на базі гуртожитку НТУ «Дніпровська Політехніка», в якому зробили капітальну реновацію на першому поверсі та продовжують ремонт другого поверху.

Під час чергування Андрій Пономарьов перевірив виконання доручення міського голоди щодо співпраці міської ради з ініціативною молоддю Дніпра.

У центрі на першому поверсі може розміститися до 56 людей. Він складається з 17 окремих спальних кімнат, 10 спільних санвузлів, 2 спільних кухонь, 2 спільних їдалень та 2 спільних зон відпочинку, а також пральної та гладильної кімнати.

У Центрі є WiFi, відеоспостереження, цілодобова охорона, прибирання спільних зон та парковка. Проживають тут сім’ї з дітьми, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення. На другому поверсі зараз проходить ремонт, після якого, за планом у серпені, стіорять додаткові 24 спальні місця.

Проєкт реалізовується Українською Студентською Лігою за фінансової підтримки ІТ-компанії Fiverr, сервісної підтримки СпівДії, а також грантів від міжнародних гуманітарних організацій.

Читайте також: На Дніпропетровщині родини майже 120 загиблих через війну цивільних отримали по 300 тисяч гривень допомоги від області