Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі в парку Глоби запустили новорічну дитячу залізницю

У Дніпрі дитяча залізниця відкрила зимовий сезон. Святковий потяг курсуватиме щовихідних до 14 січня. Серед пасажирів не тільки діти. І дорослі зацікавились новорічною залізницею.

Понад 80 років вже існує дитяча залізниця в Дніпрі. До зимових свят відкрили зимовий сезон, тож всі охочі, а саме малеча та їх батьки, можуть скористатися таким прекрасним потягом.

Дніпрянка Олеся зі своєю родиною у різдвяному потягу. Розповідає, що втілює свою дитячу мрію і хоче показати її сину.

«Подорожувати на дитячому потязі, і поїхати до Лапландії. Мабуть так. Дуже давно, в дитинстві ми вже подорожували так».

Подорожують не тільки батьки з малечою, а й дорослі. Христина зі своїми друзями катаються вперше:

«Тому що це вважається однією з визначних пам’яток Дніпра, і дуже хотілося б її побачити. Так як сніг – щось казкове, вона така іграшкова, цікава» 

Під час подорожі всі пасажири можуть побачити красу зимового парку. А новорічний настрій створюють різдвяні пісні та іграшки.

Загалом поїздка триває від 10 до 15 хвилин. Перший рейс о 10:40, а останній об 15:40.

Працівники кажуть, новорічна залізниця – це ще один спосіб, як допомогти діткам повірити у чудо.

«Звичайні діточки, якщо в них є бажання, ми запрошуємо всіх бажаючих придбати квиточок у касі, проїхатися на поїзді. Вартість квиточка, дитячого – 46 гривень, дорослого – 56», – каже в. о. начальника дніпровської дитячої залізниці Надія Усик.

Святковий потяг курсуватиме щовихідних до 14 січня. Придбати квитки можна в парку Глоби, в приміщенні дитячої залізниці.

Але при оголошенні повітряної тривоги рейс відміняється. Пасажири, які не встигли скористатися квитком – зможуть поїхати наступним рейсом в будь-який день руху поїздів.

Читайте також: Дітей з Дніпропетровщини запросили до цирку на різдвяно-новорічну виставу