Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі у парку Гагаріна відкрили літній сезон NooScene

Учора, 8 червня, у дніпровському парку Гагаріна розпочав роботу креативний простір NooScene. З нагоди відкриття там відбулася презентація майданчика та історичні лекції від музеїв Дніпра.

NooScene — це відкритий публічний простір, де свій захід безкоштовно може провести кожен охочий. Окрім гарної локації, організатори подій можуть отримати стільці для гостей, звукове обладнання, проєктор, а також підключитися до електромережі. На NooScene можна проводити освітні, культурні, розважальні, спортивні та інші заходи. 

ГО «Асоціація Ноосфера» уже провела перший відкритий захід на NooScene, присвячений історії Дніпропетровщини. Заступник директора Музею історії Дніпра Святослав Чирук розповів про козацьке минуле міста. А заступниця Дніпропетровського національного історичного музею Валерія Лавренко занурила присутніх в атмосферу археологічної експедиції до Балки Канцерки. Усі охочі мали змогу вяти участь у майстер-класі з історії технологій та виграти подарунки від ГО «Асоціація Ноосфера» у тематичній вікторині. 

Окрім того, на заході презентували можливості локації для усіх охочих організувати власну подію.

Щоб здійснити онлайн-бронювання майданчика, потрібно зайти на сайт у розділ NooScene, обрати вільну дату (не пізніше, ніж за три дні до планованого заходу). Локація може приймати гостей з 9:00 до 22:00.

Читайте також: Геннадій Корбан: «Укриття у Дніпрі відкриватимуться автоматично»