Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі тривають ремонти дитячих майданчиків

Під час чергування директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько перевірив, як виконують завдання міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо підтримки належного стану дитячих майданчиків у місті.

Серед об’єктів, які сьогодні оновлювали, майданчик на просп. Олександра Поля, 14. Тут підрядники замінили люльку гойдалки. Також підрядники наразі працюють на вул. Криворізька, 4. Тут проводять відновлення гумового покриття.

«Покриття просіло через порив комунікаційних мереж біля майданчику. Тут повністю відновимо основу відсівом, затрамбуємо, відновимо рівень майданчику, а потім виконаємо укладання гумового покриття, яке тут було до цього», — говорить представник підрядної організації Ігор Романьков. 

Також підрядники сьогодні оперативно обробили звернення від мешканців Центрального району щодо аварійного елементу на майданчику у сквері Героїв. На об’єкті демонтували небезпечну для дітей гойдалку “Корзина”. Її відремонтують в заводських умовах і повернуть на місце. 

«Сьогодні ми дивилися, як ремонтують дитячі майданчики, які були побудовані відносно нещодавно, оскільки зношуються певні елементи…Як тільки надходить скарга від мешканців, то ми виїжджаємо на перевірку, і якщо бачимо, що це може нанести шкоду дитині, то ми демонтуємо, ремонтуємо і встановлюємо назад оновлені елементи», — зазначив черговий по місту Артем Нідєлько.

Загалом з початку 2023 року у Дніпрі проведено аварійні ремонти та укладання гумового покриття на 34 майданчиках. У планах на липень ремонт ще 12 об’єктів. 

Читайте також: Новий та якісний: на Яхненківській в Дніпрі триває ремонт дороги