Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі тривають ремонтні роботи в укриттях дитячих садочків 

Тривають ремонтні роботи в укриттях дитячих садочків Дніпра. В місті обрано 80 садочків за технічними можливостями для облаштування укриттів. В одному з них побувала директорка департаменту гуманітарної політики Ксенія Сушко.

Укриття для безпеки малечі. У дитячому садку № 339 триває ремонт сховища. У Ксенії Сушко є зауваження.

Ксенія Сушко, заступниця міської голови з питань виконавчих органів, директорка департаменту гуманітарної політики ДМР: «Ми бачимо вже з вами, що виконано роботи поточного характеру щодо ремонту укриття. Є зауваження, щоби трохи підняти труби комунікацій. Вважаю, що вони заважатимуть переходу дітей до укриття. Дитячі садки, які поетапно виходитимуть з ремонтних робіт і відповідатимуть вимогам, ті відкриватимемо».

Незабаром тут встановлять автоматичну пожежну сигналізацію, додадуть Wi-Fi та місця для сидіння.

Наталія Камалова, директорка КЗДО №339: «Наповнюваність дитячого закладу за кількістю була 115 дітей. 100-110 було дітей того дня, коли закрили. Усіх беремо на облік, і переміщених осіб обов’язково беремо на облік».

Понад 80 садочків у місті обрали для облаштування укриттів. Ремонти проводять у 33-х закладах дошкільної освіти. Роботи вже на завершальному етапі.

Читайте також: День Української Державності в Дніпрі: молодь оновила мурал та розгорнула 100-метровий прапор