Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі тривають рейди незаконними парковками

Рейди незаконними парковками тривають у Дніпрі. Комунальники підприємства «Транспортна інфраструктура міста» цього разу інспектували паркомайданчики на лівому березі Дніпра. Що чекає на власників цих незаконних ділянок?

“В данный момент вам необходимо предоставить документы, если они у вас есть”, – “Они у нас есть”.

Документи на право власності та дійсну оренду земляної ділянки. Саме ці папери перевіряють у власників паркувальних майданчиків. Одна з «нічних стоянок» розташована на вулиці Осінній, що на лівому березі, необхідних дозволів на діяльність не має.

Віталій Шаповалов, заступник директора комунального підприємства «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міськради: “Наразі ми вручили припис, так би мовити, господарям цього паркувального майданчику, які здійснюють діяльність паркування, щодо надання правовстановлюючих документів. Це можуть бути документи на дану земельну ділянку або будь-які документи, які підтверджують право власності”.

Інспектори виписали припис та чекають надання відповідних документі вже у міськраді Дніпра. Власники незаконних паркомісць повинні надати їх протягом 5 днів. Якщо ж ні – на ділянку чекає демонтаж. Наступна зупинка – парковка на Слобожанському. Тут власників знайти не вдалося, як і охоронців. На місці нас зустріли лише собаки.

Тож власникам цих паркомісць припис залишили на дверях.

Андрій Осипов, начальник виробничо-технічного відділу комунального підприємства «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міськради: “На даний момент цей майданчик для паркування не відповідає жодній санітарній нормі, і документів в неї нема, чому ми вручаємо припис щодо надання документів або оформлення. Це вже другий припис, навіть третій саме цієї парковки”.

Зі слів Андрія Осипова, у подальшому, якщо оператори цього паркувального майданчику не нададуть відповідні документи, ділянка також потрапить у чергу на демонтаж.