Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі тривають інспекції на занедбаних будівництвах

На Донецькому шосе стоїть занедбана ділянка впритул до житлового будинку №128 та чекає на будівництво. Але жодними роботами тут і не пахне. Договір оренди площі закінчився ще 2015 року, а ось квадратура незаконно збільшується. Інспектори приїхали розібратися, у чому річ.

«Заздалегідь ми попередили користувача про намір здійснити перевірку. Було направлено засобом поштового зв’язку, привезено на територію, вручено представнику и наклеєно на заборі», — пояснює ситуацію Володимир Маслюк, начальник відділу інформації та моніторингу земель управління земельних відносин департаменту по роботі з активами Дніпровської міськради.

Головна мета інспекції — фотофіксація будівництва та документальна перевірка землекористування. На питання, чому немає будівельних матеріалів та робіт відповідають неохоче.

«Я не хочу давать вам коментарии, по-моему это очевидно, почему я должна повторять это три раза, я не понимаю», — каже Юлія Пархоменко, представниця будівельної компанії ТОВ «Готика».

За підсумками перевірки, будівництво поросло чагарником. Надалі на цей об’єкт очікує ретельна перевірка та судові пристави.