Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі триває ремонт внутрішньоквартальних доріг: як проходять роботи у дворі на вулиці Мамая

У Дніпрі продовжують ремонтувати міські автошляхи. На цей рік за дорученням міського голови Дніпра було виділено з міського бюджету 635 млн грн. Це на ремонти як автошляхів, так і внутрішньоквартальних доріг. Обсяги робіт – близько 420 тис. кв м.

Комунальники активно продовжують виконувати ремонти внутрішньоквартальних доріг, які через повномасштабне вторгнення рф довелося призупинити. Нині ж бригади будівельників уже стали до роботи і працюють у різних районах міста.

За останні 5 років до війни ми відремонтували понад 600 дворів. На цей рік ми запланували ремонт у близько 100 дворах. До виконання всіх робіт підходимо комплексно – якщо є проблеми з водовідведенням, то ці роботи ведуться паралельно ремонту двору“, – розповів черговий по місту Олексій Самілик.

Сьогодні заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради побував у дворі будинків №12, 14 по вул. Козака Мамая та будинку №12 по вул. Інженерній, де також тривають роботи. Комунальники вже замінили старий бордюрний камінь на новий та виконують підготовчі роботи перед асфальтуванням.

Загалом тут планується замінити 700 метрів бордюрного каменю з дотриманням умов доступності для маломобільних груп населення, улаштувати паркувальні кишені для мешканців та замінити асфальтове покриття на дорозі та тротуарі площею 2,5  тис. кв м“, – зазначив Самілик.

Читайте також: У Дніпрі за програмою «Безпечне місто» відновлюють зовнішнє освітлення у дворах