Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі триває реконструкція парку Писаржевського

У парку імені Писаржевського тривають ремонтні роботи. Тут вже облаштували нові майданчики, алеї, лави, зробили озеленення та встановили новий паркан. Про це повідомляють у Дніпровській міськраді.

За словами директора КП «Міська інфраструктура» Валерія Скляра, оновлено вже 70% парку. Наразі роботи тривають на території соснових насаджень.

«Вже виконано роботи з планування пішохідних доріжок, зроблені кишені для лав, оновлено мережі електропостачання для облаштування сучасного зовнішнього освітлення, прокладено мережі для поливу тощо. Тут буде й майданчик для відпочинку. Загалом ремонтні роботи планується закінчити за три місяці», – розповів він.

Як розказав представник підоядника Андрій Гаркавенко, роботи першої та четвертої черги виконуються на площі у понад 4,5 га. 

«Наразі готуємо основу під дорожнє покриття. Оскільки в цьому місці водонасичені ґрунти, проєктувальники вирішили посилити основу. Спочатку йде ущільнений ґрунт, далі бетонні доріжки, які будуть оздоблені тротуарною плиткою. А монолітні бордюри оздобимо гумовим покриттям», – додав він.

Читайте також: Дніпрян закликають не використовувати пластикові квіти на поминальні дні