Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі таксист переїхав ногу пасажирці: що чекає на водія?

Нещодавно соцмережами ширилася новина про те, як водій таксі переїхав ногу пасажирці. Хтось з містян засудив поведінку чоловіка, а хтось вважає, що провина лежить і на пасажирці. У чому ж справжня причина скандалу і чи отримає покарання водій?

Майя, постраждала: «Муж посадил нас в машину с ребенком. Мы сели, тронулись. Ребенок стал немножко плакать за папой. Естественно, я начала его успокаивать. На что сразу же поступили угрозы водителя, чтобы я успокоила ребенка. Нецензурная брань началась с его стороны, на что ребенок начал еще больше плакать. Я поняла, что мне надо выходить, потому что конфликт продолжается. Я попросила водителя остановить машину и высадить нас».

На прохання пасажирки вийти, водій зупинився посеред дороги і, не дочекавшись поки жінка з дитиною відійде, переїхав їй ногу. Через що вона отримала забій.

Олексій, свідок: «Я стоял через дорогу. Смотрю, девушка вышла, на корточки села. Машина с места стартанула, потом остановилась. Постояла какой-то момент. Потом дала газ и снова поехала. Она плакала, ребенок плакал. На ней были черные мокасины – было видно след машины. Видно, что машина ей переехала ногу».

На місце викликали поліцію. Правоохоронці оперативно розшукали водія й доставили його до відділку поліції.

Майя, постраждала: «Я была на тот момент в 16 больнице, в травмпункте. Ко мне приехал следователь, два следователя. Я дала пояснения по этому поводу. На сегодняшний момент у меня такая информация, что ему инкриминируют административное нарушение по факту уезда с места ДТП. Ему за это грозит либо до полугода лишения прав, либо штраф – как решит судья».

Викликала машину Майя через сервіс “Воlt”. Жінка каже, після інциденту побоюється користуватися послугами таксі. У компанії ж запевняють: вжили усі необхідні заходи.

“Перш за все хочемо зазначити, що дії водія є неприпустимими. Тому ми застосували відповідних заходів до водія – його доступ до платформи обмежено.
Компанія “Bolt” буде співпрацювати з поліцією, надаючи необхідні дані при отриманні їх офіційного запиту. Наразі ми не отримали запиту”.

Також в службі таксі повідомили, що зв‘язалися з пасажиркою та порадили звернутися до страхової компанії.