Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі та області поліція затримала п’ятьох диверсантів

На Дніпропетровщині за 23 березня поліція виявила п’ять осіб, які можуть бути причетні до диверсійної роботи на користь рф. Про це повідомила пресслужба Національна поліція Дніпропетровської області.

На блокпосту у Софіївському районі затримали двох чоловіків, у яких в мобільному телефоні виявлено картографічні зображення вулиць та міст. У Кривому Розі затримано підозрілого чоловіка, у якого вилучили 200 тисяч російських рублів. Їх походження наразі встановлюється.

У м. Кам’янське та м. Жовті Води місцеві жителі повідомили про чоловіків, які підтримують дії країни-агресора та ведуть антиукраїнську пропаганду. Ще двох чоловіків з проросійськими настроями поліцейські виявили у Дніпрі та Павлограді. Всіх підозрілих осіб передали Службі безпеки України.

За минулу добу у жителів області поліція вилучила 5 гранат, підривачі та патрони різного калібру, які зберігалися незаконно. Поліцейські продовжують працювати у посиленому режимі, оперативно перевіряють і відпрацьовують всі повідомлення громадян.