Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі святкування Дня молоді розпочали з мотиваційної зустрічі з зірковими гостями

Починаючи з цього року, Україна вперше офіційно відзначає День молоді 12-го серпня. Минулоріч Володимир Зеленський підписав відповідний указ. Тепер свято збігається у даті з Міжнародним однойменним святом. Підготовка у Дніпрі тривала більше двох тижнів.

Саме так з нагоди святкування Дня молоді розпочалась ранкова мотиваційна зустріч українських коміків Андрія Кита та Єфима Константиновського. Хлопці поділились історіями успіху та розповіли лайфхаки для досягнення своїх цілей, навіть під час війни.

“Треба просто робити, те що ти вмієш, не думати, що хтось на сході зі зброєю в руках, а я тут, і я не такий корисний. Зброя в кожного своя, треба просто не зупинятись”, – Єфим Константиновський, телеведучий, керівник шелтеру для переселенців.

Долучитись до заходу, стендап-коміки та організатори двох найбільших шелтерів в Дніпрі, згодились одразу. Пояснюють, мотивація – це рушійна сила, яка наближає нас до перемоги.

“Я побажав би, не сильно занурюватися в якісь конфлікти між собою, не лаятись, зараз треба об’єднуватися, треба допомагати, волонтерити та найголовніше – вірити в ЗСУ”, – Андрій Кит,
стендап-комік, керівник шелтеру для переселенців.

Організацією заходу займалась безпосередньо молодь Дніпра, заручившись підтримкою Департаменту молодіжної політки та національно-патріотичного виховання. Учасники дуже вдячні за можливість відволіктись та поспілкуватись у невимушеній атмосфері.

“Вони дуже класні речі кажуть. Як взагалі досягнути своєї мрії, щоб мрія стала твоєю метою. Насправді, це такі слова, які зараз і мотивують, тому що ми зараз трохи в дисбалансі. Вони тебе збирають”, – Марина Приходько, студентка.

Мотиваційна зустріч – лише частина великої кількості івентів, які міськрада підготувала для дніпрян.

“Хотілось би відзначити, що заходи вже були. Був футбольний турнір серед команд Дніпра, Харкова та Донецької, Луганської області. Окрім того був тренінг з написання резюме. Сьогодні ще буде нагородження активної молоді о 15:00 і завтра буде ще дуже цікавий захід, про який ми поки що не можемо казати”, – Сергій Луденський, заступник директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради.

Завершилась зустріч спільною фотосесією. Сьогодні в області планують провести більше 300 заходів для молоді. 

Читайте також: Борис Філатов привітав випускників на урочистостях у дніпровській підземці