Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі створили туристичний інформаційний чат-бот

До вас навідалися друзі чи родичі з іншого міста, а ви не знаєте що саме їм показати? Для вирішення такої проблеми у Дніпрі створили туристичний чат-бот. Він вміщує в собі інформацію про туристичні родзинки та історичні місця нашого міста. Допоможе бот і внутрішньо переміщеним особам, для яких там є багато корисної інформації, аби швидко зорієнтуватися у місті, а також знайти та відвідати цікаві локації. 

«Тут ви можете знайти такі атракції нашого міста Дніпро і скористатися нашим списком».

У туристичному інформаційному центрі демонструють щойно втілений чат-бот. У відомому месенджері компактно розташували всю інформацію, яка стосується життя міста.

Ольга Стасенко, начальниця туристичного інформаційного центру: «Чат-бот створений задля кращої проінформованості наших гостей міста, наших дніпрян щодо заходів, як проводяться у Дніпрі. Щодо культурних, щодо екскурсійних заходів».

Він простий у використанні, поділений на тематичні розділи, у які можна потрапити за звичайним посиланням.

Ольга Стасенко, начальниця туристичного інформаційного центру: «Там є корисні номери телефонів для ВПО, Пункти незламності, і загалом, такий туристичний гайд по Дніпру. Саме заходи будуть оновлюватися щотижня».

Відшукати чат-бот можна за назвою «Туристичний інформаційний центр». А користуватися з комп’ютера чи будь-якого гаджета.

Ольга Стасенко, начальниця туристичного інформаційного центру: «Згодом ми зробимо англійський формат туристичного чат-боту. Ми думаємо, що такі інформаційні невеличкі платформи, вони допомагають нашим туристам, нашим містянам краще орієнтуватися в місті, та в принципі володіти інформацією цією загалом». 

Наше місто буквально пронизане туристичними магнітами, говорять у центрі. Навіть попри війну, до нас їдуть гості з-за кордону. Саме тому фахівці роблять усе можливе, аби Дніпро став номером один на туристичній мапі України.

Читайте також: Мешканцям Дніпропетровщини нагадали про заборону зривати, викопувати та продавати первоцвіти