Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі стартував продаж марки «Українська мрія»

Українську мрію – не знищити. До Дня Конституції “Укрпошта” випустила нову патріотичну марку, аби заглядаючи у філателістичний альбом, українці пам’ятали: кожен з нас — частина сміливого і вільного народу. 

Діана Насипанна, журналістка: “Це черга за “Мрією”, відтепер купити її можна на Головпоштамті. “Укрпошта” презентувала нову патріотичну марку, що присвячена найбільшому літаку в світі.
Ескіз, що ліг в основу марки, належить одинадцятирічній Софії Кравчук із Волині. Яскравий малюнок із зображенням відомого літака АН-225, який летить високо в небі з жовто-блакитними крилами. Так виглядає українська мрія очима дитини. Тепер придбати її можуть усі охочі”.

Димитрій Лісєєнко, директор Дніпровської дирекції акціонерного товариство «Укрпошта»: «Для того, чтобы всем достались марки, мы сейчас выдаем по 2 листа. То есть 6+6 в одни руки. При этом можно приобрести также 5 конвертов и 5 открыток. Общий тираж марок 3 миллиона экземпляров».

Продаж стартував об одинадцятій годині дня. Однак дніпряни почали шикуватися в чергу від самого ранку. Ольга — власниця вже третьої патріотичної марки. Аби придбати «Українську мрію», прийшла о шостій.

Ольга, дніпрянка: «Еще есть корабль. Первая и вторая серия. Первую было очень сложно получить, вторую было проще купить через интернет. Вторую я уже не стояла в очереди. А здесь, мне просто очень хочется поставить погашение, чтобы первым днем было. Чтобы была какая-то память».

Інна ж українською мрією хоче поділитися за кордонами нашої держави.

Інна, дніпрянка: «Я сподіваюся, війна закінчиться і ми будемо пам’ятати про це. В мене є в Києві знайомі, за кордоном знайомі. Зараз напишу їм, надішлю».

На введення марок в обіг завітали представники місцевої та обласної влади. Спільно із співробітниками “Укрпошти” вони провели урочисте спецпогашення.

Олесандр Санжара, заступник міського голови Дніпра: «На мені футболка, яка називається «Мрія». Вона була випущена, напевно, 5 років тому. В цій футболці я здійснив свій перший самостійний виліт. Відповідно, можна зрозуміти, наскільки «Мрія» пов’язана з кожним українцем. На жаль, цей літак втрачено. Хоча цей літак, він залишається в наших серцях».

Володимир Орлов, перший заступник начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації: «Меседж цієї марки, що Україна і українці мають мрію. І ця мрія, звісно, про перемогу. Тому разом з мрією рухаємося до перемоги».