Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі співачка Ксенія Башибулар поділилась історією свого успіху

Із зірки – у волонтерки. В одному з парків Дніпра відбулася мотиваційна зустріч дніпрян та гостей міста з українською співачкою Ксенією Башибулар. Зіркова гостя поділилась історією свого успіху та розповіла про те, як майже відмовилася від сцени, аби допомагати тим, хто опинився в скруті.

“Я кажу: “Давай, Марк, ти рейнджер. У мене вже є такий стиль спілкування з військовими”.

З веселими життєвими історіями та порадами для молоді до одного з парків Дніпра завітала співачка Ксенія Башибулар. Молода українська виконавиця та півфіналістка 7-го сезону «Х -фактора» тепер не тільки артистка, але й волонтерка.

Ксенія Башибулар, співачка: “Спілкування з молоддю – це найважливіша частина нашого майбутнього. Тому для мене велика честь сьогодні бути на цьому заході. Цей захід — дуже важливий обмін енергією, якої зараз дуже не вистачає. Тому так, це буде і мені дуже корисно, всім, з ким ми будемо спілкуватися”.

Дніпрянин Микита каже, такі історії відомих людей його надихають та вчать, що завжди слід йти до власної мети й не опускати рук.

Микита Бурий, дніпрян: “Дуже цікава особистість для українського простору інформаційного. Захід дуже цікавий. Вона розповідає про події 24 лютого, про свою діяльність, як вона працює зі своєю командою”.

Мотиваційний зустріч із зіркою відбулась в рамках програми соціально-культурної інтеграції молоді «Доброго вечора, ми з України», яку організувала молодіжна рада Дніпра.

Єлизавета Балачіна, менеджерка молодіжного центру Дніпра: “Важливо підтримати молодь з числа ВПО та допомогти їм в адаптації, і допомогти їм відчути себе потрібними у цьому місті. І не треба також забувати про дніпрян. Це дуже гарна можливість проявити свою громадську позицію”.

Подібні мотиваційні зустрічі з різними відомими людьми у місті тепер будуть проводитися частіше. Дізнатися про наступний можна на сайті молодіжної ради Дніпра.