Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі розшукують зловмисників, які з метою пограбування вбили самотнього чоловіка

Завдали з пів сотні ударів та проломили черепа. У Дніпрі розшукують зловмисників, які заради пограбування вбили самотнього чоловіка. Що стало здобиччю душогубів, та чи є шанс їх упіймати?

Артур Терещенко, кореспондент: «Кривавий злочин стався ось у цьому будинку. За версією родичів загиблого, 47-річного власника помешкання вбили з корисливих мотивів».

Пані Ольга веде журналістів  в середину будинку, аби показати місце, де саме знайшли вбитим її двоюрідного брата.

«Вот здесь он лежал…» 

На тілі жертви судово-медичні експерти нарахували з пів сотні поранень. Найімовірніше, що 47-річний Євген помер від значної крововтрати та больового шоку.

Ольга, родичка вбитого: «Глаз нет, в смысле они заплывшие – два «чёрных яблока». Из носа кровь и, ну, проломлен череп».

Звістка про зухвале вбивство чоловіка приголомшила усіх, хто його добре знав. Сусіди переконують: за життя Євген був людиною неконфліктною.

Галина, сусідка вбитого: «Тихий, спокійний, но випивав потроху. Собаки жалко, а то хлопця шо, не жалко? Як воно беззащітне, ні батька, ні матері, нікого немає”.

Напад на будинок самотнього чоловіка стався серед ночі, а поцуплені речі були важкими. Тож,  за припущенням родичів загиблого, вбивця мав спільників.

«Пропал телевизор, пропал телефон и пропала чугунная плита».

У поліції ж коментувати хід розслідування на камеру поки що відмовляються, але запевнили, роблять усе можливе для затримання винних. Якщо підозрюваних таки знайдуть, за умисне вбивство з корисливих мотивів їм може загрожувати до 15 років або пожиттєвий термін позбавлення волі.