Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі розробили нові стандарти підготовки до національного мультипредметного тесту

У Дніпрі розпочали комплексу підготовку до НМТ. Відтепер одинадцятикласники навчатимуться за новими стандартами. Де подати заявку на реєстрацію та хто готуватиме майбутніх абітурієнтів до національного мультипредметного тесту — далі…

Вже влітку одинадцятикласники складатимуть НМТ — це один з головних етапів студентського життя. У Дніпрі діє онлайн-платформа, яку майбутні абітурієнти можуть використовувати для підготовки до екзаменів.

Людмила Лебідь, викладачка історії: «Треба було дітей якось підготувати та активізувати. Головне їм заклали в голову вчителі. Ми можемо цими відеоуроками зробити систему і упорядкувати їх знання; розібрати питання фактичного матеріалу —що, де, коли; виставити причино-наслідкові зв’язки — чому, яка причина. Тоді іде факт «наслідки». Оце ми можемо зробити». 

Відеоуроки для абітурієнтів готують найкращі фахівці.

Тетяна Нікіфорова, виконуюча обов’язки директора КУ «Центр професійного розвитку освітня траєкторія» ДМР: «Це дійсно фахівці своєї справи. Це є люди, які підготували випускників, які в минулих роках отримали 200 балів з різних предметів. Тому саме ті матеріали, які готуються, будуть доречними та актуальними і в цьому році».

Платформа доступна для одинадцятикласників з усіх міст України.

Артем Трапезніков, директор КП «ЄДніпро» ДМР: «За минулий рік близько 23 тисяч учнів було зареєстровано по всій країні, одинадцятикласників. Тобто ми не беремо усі інші класи, і саме них близько 23 тисяч. Наших учнів близько 4,5 тисячі зареєструвалися, а проходили три тести близько 4 тисяч учнів». 

Реєстрація на курси незабаром відкриється. Подати заявку можна за посиланням у відео.