Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі розпочався опалювальний сезон: що робити, якщо батареї холодні

Тепло буде! У багатоповерхівки Дніпра почали подавати опалення. Що робити і до кого звертатися, якщо у вашій оселі батареї досі холодні?

У квартирах дніпрян потеплішало. В оселі Геннадія, наприклад, кілька днів тому.

Геннадій, дніпрянин: «До цього батареї були холодні, ми їх навіть накривали, щоб холод не йшов. А зараз, як включили, вони негарячі, але свій ефект вони роблять».

Завдяки програмі співфінансування, вдалося замінити частину системи опалення будинку, пояснює керівниця цього ОСББ.

Валентина Башкова, голова ОСББ: «Нашому будинку вже більше 45-ти років. Ми весь цей час жили зі старою системою опалення, яка ніяк себе не проявляла. Ставало все гірше та гірше, і проблем було дуже багато. Нам замінили ці труби».

Олександр Кравець, старший майстер КП «Теплоенерго» Дніпровської міськради: «У літній період було проведено капітальний ремонт внутрішньої системи опалення. Поміняли трубопроводи та запірну арматуру».

Оновлення систем опалення – не поодинокий випадок. Такі роботи проводяться в будинках по всьому місту.

Тофік Мансіров, головний інженер КП «Жилсервіс-14» Дніпровської міськради: «Тепло обов’язково не те що буде, а вже тепло є. Ось можна тут подивитися, в житловому будинку запущено опалення та тепло в кожній квартирі є. Усі труби підвалу опалення змінені, на кожному стояку встановлені крани та скидники. Будь-якої миті, якщо якісь аварійні ситуації, одразу бригада приїжджає і на місці все відновлюємо».

За тиждень тепло з’явиться у всіх дніпрян. Комунальники стверджують: аварійні ситуації, які виникають, усувають протягом доби. Дніпряни мають звертатися по допомогу на гарячу лінію міськради.