Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі російські ракети вдарили по приватному підприємству, власники підраховують збитки

Вночі 10 вересня росіяни скерували 2 крилаті ракети на Дніпровський район області. Одну наші сили протиповітряної оборони збили, інша поцілила в промислове підприємство. Його власник, Юрій, дивиться на руїни справи всього свого життя. Це був родинний бізнес, який він будував протягом 2-х десятиліть. Підрахувати суму збитків поки що не може.

Юрій, генеральний директор підприємства: «Нічого живого немає. Були пожежники вночі, подяка їм. Хлопці приїхали, все загасили, було дуже багато вогню». 

Юрій каже, тієї ночі його розбудили вибухи. Про те, що в їхнє підприємство поцілила ракета, дізнався від чергового, який зателефонував і повідомив про удар та пожежу. Сам чоловік дивом не постраждав.

Юрій, генеральний директор підприємства: «Він, мабуть, не в сорочці народився, а в норковій шубі. Тому що, он бачите, прошито все осколками, оця діжурка, але цілий, неушкоджений. Ні одної подряпинки, нічого нема. Це я дуже радий, що прилетіло вночі і всі живі-здорові. Майно — то теж горе, але не таке, коли гине людина». 

Крім значних руйнувань, ворожа ракета лишила по собі вирву глибиною в півтора та діаметром у три метри.

Дана, донька генерального директора підприємства: «Я не можу передати свої емоції, що я відчуваю. Я була ще маленькою, крихітка, приходила до тата на роботу та бігала тут малечею із цуценятками. Потім вже, 10 років я тут працюю. Я не можу повірити, що це сталося саме тут».

Невдовзі фахівці встановлять суму збитків, які понесла родина внаслідок ракетної атаки. Сім’я підприємців не опускає рук та планує згодом відновити виробництво.

Читайте також: Внаслідок ракетного удару по центру Дніпра один чоловік у важкому стані, пошкоджено 47 будинків.