Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі роблять ремонт в амбулаторії Центру первинної медичної допомоги

Чергова по місту Олександра Бодня, заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міськради, перевіряє виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо забезпеченості лікувальних закладів та покращення медичного простору міста. У межах чергування пані Олександра відвідала амбулаторію Центру первинної медичної допомоги.

Коштом міського бюджету у закладі проходять ремонтні роботи. Робочі оновлюють приміщення для зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення на другому поверсі, кабінетів адміністративно-господарської служби, коридор та хол, 3 санвузли.

На третьому поверсі відремонтовано частину холу для комфортного перебування відвідувачів;
Також зроблено ремонт у приміщенні для проведення рентгенологічних та флюорографічних досліджень.

Оновлюють і підвальне приміщення. Це кабінети для зберігання стерилізаційного обладнання. Завершено ремонт сходового майданчика (центрального на запасного виходу) на усіх поверхах, встановлено нові перила і поручні.

Сьогодні у цьому закладі також працює Центр вакцинації.

На випадок повітряної тривоги цілодобово відкрите найпростіше укриття, яке має два входи/виходи. У цьому приміщення наявні аптечка, питна вода, кулер, електрочайник, чай, кава, сухий пайок тощо. Облаштовано дитячий куточок, є Wi-Fi.

Запас питної і технічної води у закладі складаєпонад 1 500 літрів. Заклад також оснащений 5 генераторами.

А ще у медичному закладі зроблено достатній запас лікарських засобів для надання медичної допомоги