Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі ремонтують тротуари та укладають новий асфальт

Ремонт тротуарів у Дніпрі. Майже 1800 квадратів нового асфальту, 200 метрів бортового каменю та понад 400 метрів поребрика з’явилося на вулиці Лізи Чайкіної. Проєкт планувався ще два роки тому, втім, реалізувати вдалося його лише зараз.

Важко повірити, що цей новий рівний асфальт колись був понівеченим, а людям доводилося обходити тротуар.

Лілія Білан, дніпрянка: «Я мешкаю тут від народження. Нормального капітального ремонту не проводили тут ніколи. З коляскою тут було проїхати неможливо, ні дітям велосипедом, ні пройти. Ось правильно говорили, що у мокру погоду, у сніг, – це просто нереально».

Лілія проживає тут понад 40 років, каже, раніше пуста вулиця — відродилася.

Лілія Білан, місцева мешканка: «Завдяки цьому ремонту, діти катаються на самокатах, велосипедах, на роликах. І люди тепер не ходять дорогою, не заважають автотранспорту. Загалом ми задоволені».

Роботи комунальники виконали швидко. Втім, запланували зміни на вулиці Лізи Чайкіної давно.

Руслан Мороз, начальник інспекції з питань благоустрою Дніпровської міськради: «Останнього разу ремонт тротуарів тут робився ще, певно, за радянських часів. Деякими місцями пройти було майже неможливо. Було вкладено близько 1800 м асфальтного покриття та майже 200 погонних метрів бордюру, й зроблено цим 2 квартали тротуару».