Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі ремонтують електрику в багатоповерхівках за програмою співфінансування

Черговий по місту Святослав Ткаченко, директор департаменту з питань самоорганізації населення ДМР, перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо співфінансування програми ремонтів ОСББ та ЖБК.

Згідно з цією програмою об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та обслуговувальних кооперативів у багатоквартирних будинках Дніпра сплачують лише 25% від вартості ремонту, а решта фінансується містом.

Щороку міська влада розглядає необхідні зміни до програми, щоб ОСББ та ЖБК могли проводити поточні та капітальні ремонти у своїх багатоквартирних будинках.

За “Програмою розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та обслуговуючих кооперативів у багатоквартирних будинках міста Дніпра на 2021-2025 роки” було подано 533 заявки на 2023 рік, а найбільш актуальними стали аварійні роботи із сантехніки, електрики, ліфтового обладнання та покрівлі.

Одним з таких будинків стало ОСББ “Тополя-2,26” у якому вже розпочато роботи із заміни електрики. На локації було перевірено якість роботи підрядної організації.

Читайте також: «Ми слідкуємо за ситуацією та готові до будь-яких сценаріїв», – заступник мера про ситуацію зі зливою та паводком у Дніпрі