Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі привітали працівників спорту з професійним святом

Цьогоріч 10 вересня в Україні відзначають День фізичної культури на спорту. Напередодні професійного свята у Дніпрі привітали працівників цієї сфери. Спортсмени, тренери та керівники спортивних шкіл отримали подяки від міського голови, а також цінні подарунки.

«Від імені Бориса Філатова привітали усіх причетних із прийдешнім професійним святом — Днем працівників фізичної культури та спорту, і подякували за їхню важливу роботу. Досягення наших спортсменів, їхні перемоги, медалі, праця тренерів дозволяють Дніпру гордо тримати репутацію спортивної столиці. Низький уклін усім причетним до свята», — сказав заступник міського голови, директор департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради Володимир Міллер. 

Протягом останнього року вихованці спортивних шкіл Дніпра на чемпіонатах  України та міжнародних змаганнях здобули 1 599 медалей, з яких 590 – золоті. А від початку повномасштабного вторгнення дніпровські спортсмени вибороли 155 медалей на чемпіонатах Європи та міжнародних змаганнях. Також цьогоріч 39 спортсменів Дніпра увійшли до складу Дефлімпійської збірної України і представляли нашу країну на Дефлімпіаді-2021. За підсумками змагань дніпрянам вдалося вибороти 67 медалей.

З початком війни в рамках проєкту #SPORT_наступ у місті проведено 16 благодійних заходів на підтримку ЗСУ, під час яких було зібрано 450 тисяч грн.

Читайте також: Напередодні Дня міста у дніпровському парку Сагайдак презентували нову локацію