Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі проводять заняття зі східних танців для людей поважного віку

Східні танці для людей поважного віку набирають популярність. У місцевому парку два рази на тиждень збирають групи з бажаючих спробувати себе у такому напрямку. 

Пані Ольга тільки починає навчатися танцювати, проте, жінка вже захоплена новим заняттям.

Ольга Коршунова, студентка Університету третього віку: «Східні танці — це і масаж, і зарядка, і оздоровлення. А також неймовірний відпочинок. І викладачка, яка нас навчає, у неї така техніка! Одразу помітно — професіонал з великої літери».

Напрямок оздоровчої зарядки з елементами східних танців з’явився в Університеті третього віку понад рік тому.

Маргарита Прядка, представниця Університету третього віку: «Це один з найпопулярніших напрямків. До нього долучаються кожного місяця все більше і більше учасників. Тому наразі у нас займається близько 100 учасників. Зараз тут присутні більше 50 учасників. Тому ми танцюємо вже великою такою групою».

Східні танці розвивають пластику та позитивно впливають на жіноче здоров’я.

Алевтина Губарєва, студентка Університету третього віку: «Після першої ж репетиції я летіла, кожна клітинка мого тіла просто захопленням була сповнена, сяяла. Я додому приїхала, я могла 1000 справ переробити. Не хотілося йти, якщо чесно. І сьогодні з нетерпінням чекала на зустріч».

Тренерка групи розповіла: її учениці заряджені на позитив і докладають всі зусилля для результату.

Юлія Татарінова, тренерка: «Звісно, вони краще справляються і в них більше ентузіазму, ніж в молодих. Я навіть надихаюсь ними».

Заняття проводяться в парку ім. Глоби два рази на тиждень — щовівторка та щоп’ятниці. Щомісяця оголошується новий набір учасниць на заняття східними танцями.

Читайте також: Лікуватися з комфортом: у Дніпрі ремонтують медичні заклади